Fake Report

Go down

Fake Report

Писане by The_Sinister on Пет Юли 21, 2017 5:28 am

Здравейте!! Искам да информирам всички администратори както и SMS администратори кога се слага warn за fake report или в случая на SMS администраторите jail за 10мин, защото съм забелязал някои хора, че не преценяват нещата хубаво...

Когато някой докладва играч е добре да го наблюдавате дали НАИСТИНА пречи, а не просто човека, който го е докладвал да иска да го прецака!
Когато наблюдавате докладвания играч е добре да забележите дали наистина пречи на някого, а не просто този, който го е докладвал да стои и да чака Вие да го накажете... ако наистина му пречи той ще опитва да се отърве от него, примерно като се телепортира на друго място и докладвания играч го последва.. тогава наистина му пречи и може да го накажете.

Ако докладвания играч просто си кара по играча, който го е докладвал, може просто да го предупредите.. /akill <id>.. и тогава ако пак отиде при него, ЧАК ТОГАВА го накажете.

Когато някой докладва играч, който например го е убил или му е навредил.. може би пречел и Вие го гледате след като видите доклада и си казвате: „той нищо не прави просто се разхожда или си кара колата", И ТОГАВА ВИЕ наказвате невинния играч с warn или jail... просто нищо не се слага, защото ако примерно той го докладва още веднъж докато Вие го гледате и тогава виждате с очите си наистина, че не пречи.. ето тогава му слагате warn.

Не е нужно да наказвате някого при всеки доклад (report), не е нужно да е наказан играча или докладвания играч ако Вие не сте 100% сигурни.

Също, когато докладвания играч се стреля със играча, който го е докладвал (примерно с SMG, а не някое по тежко оръжие като minigun), може най-много да го предупредите, ако играча не се опитва да се махне от него значи не му пречи наистина, ако се премести на друго място и докладвания пак се телепортира до него, може да бъде наказан. Това все пак е игра ако всички бъдат наказвани ако се стрелят КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ ВЪТРЕ?!?!


Дано ме разберете какво имам предвид и се премахнат несправедливите наказания! И дано не съм си изгубил времето напразно..
avatar
The_Sinister

Брой мнения : 13
Join date : 20.07.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите